Perfect voor Team Building

Ga samen de uitdaging om samen te overleven in een vette zombie shooter. Geef elkaar dekking want zonder je teammates kom je niet ver. In deze shooter leer je hoe om te gaan met je wapen, hoe je munitie moet delen met je teammates en dat je zonder je collega’s niet ver komt. Heeft 1 van je teammates een ronde niet overleefd dan kunnen je teammates ervoor zorgen dat je weer tot leven komt. Kortom bij deze ervaring komt het vooral uit op goede communicatie met je teammates en natuurlijk een goede hand-oog coördinatie. Ideaal voor ieder bedrijfsuitje

Kom nader tot elkaar

Team building is er niet enkel voor collega’s maar ook voor gezinnen. Gezamelijk puzzeltjes oplossen, leuke dingen ervaren en erover vertellen. Dat is wat ieder gezin nodig heeft en het leuke is dat je samen wat met elkaar doet. En ook voor de mamma’s zitten er leuke experiences tussen. Je kunt er bij de familie experience vanuitgaan dat je met een lach weggaat.

Nieuw in Lelystad

Leave a Comment