Nieuw in Lelystad

Nieuw en revolutionair in Lelystad is ons VR Experience centre. Wij bieden VR Experiences voor jong en oud en zijn super enthousiast om dit aan iedereen te presenteren.

Heb jij je altijd al eens afgevraagd hoe het is om een zombie apocalyps mee te maken en hoe goed jij erin slaagt om dit te overleven ? Nou dit kun je supervet bij ons komen ervaren. Wij zijn benieuwd wie er aan het eind van het jaar bij ons op het scoreboard komt te staan als grote overwinnaar.

Naast schietende en actieve ervaringen bieden wij relatief passieve ervaringen aan. Deze VR experiences zijn er om je geweldige indrukken te geven wat de huidige techniek allemaal kan. Zwemmen tussen de haaien, dolfijnen en orka’s. Wie wilt dit nu niet? Bij ons is dit allemaal mogelijk en je zult verbaast staan over hoe mooi en gedetailleerd dit is.

VR Experience Lelystad biedt ruimte aan 16 personen tegelijkertijd. Dit kan leuk zijn als team-uitje. Uiteraard kun je ook alleen komen. Iedere room die wij aanbieden is voor 1 tot 4 personen geschikt. Wil je met meer komen dan boek je gewoon meerdere rooms.

Voor jullie informatie, we zitten centraal gevestigd in Lelystad op de Artemisweg 145C. Dit is een bedrijf- unit vlak naast de snelweg. Erg handig als je van ver komt en voor de lelystedeling zelf is het super eenvoudig te bereiken. Je kunt bij ons lekker gratis parkeren 😉

In onze openingsmaand gelden verschillende acties, kijk daarvoor op onze social media pagina’s zoals FACEBOOK of INSTAGRAM. Volg ons ook op onze social mediakanalen. Wij gaan vaak thema avonden/weekenden houden dus dat is extra leuk om in de gaten te houden.

Tot slot, bij ons op locatie wordt je ten alle tijden bijgestaan door 1 van onze leuke professionals die voor een onvergetelijke dag zorgen.

Leave a Comment