Arrangementen/Tarieven

Je kunt al vanaf 1 persoon bij ons terecht. Maar hoe leuk is het als je VR komt ervaren met meerdere personen. Speciaal daarvoor hebben wij verschillende arrangementen voor jou klaargezet! In de regel huur je bij ons op locatie 1 bril die je met maximaal 4 personen kunt delen. Daarnaast kies je hoe lang je wilt komen spelen. Bij ons boek je minimaal 1 uur en en dit kun je per half uur uitbreiden. Wanneer je 1 bril huurt en je deelt deze met max. 4 personen, dan kun je enkel single player experiences ervaren. Vanaf 2-4 brillen kun je multiplayer ervaringen doen. 

VR Kinderfeestjes

Een kinderfeestje vieren doe je bij ons! Iedereen is welkom vanaf 7 jaar en er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen.
Wij rekenen €99,95 voor een kinderfeestje van 90 minuten. Er kunnen 3 kinderen tegelijkertijd spelen met 3 VR brillen. De rest van de groep kan ondertussen gezellig meekijken op onze televisies.

We rouleren de brillen veelvuldig zodat iedereen meerdere keren aan de beurt komt aan bod komt. Normaliter duurt een experience een uur, maar voor de kinderen hebben we besloten om deze experience 1,5 uur te maken. Tijdens deze 1,5 uur kunnen de kinderen onbeperkt limonade drinken en krijgen ze allen wat lekkers.

Ben je met een kleinere groep kinderen (minder dan 8), neem dan even contact op voor een passend aanbod. Bij iedere experience die wij geven staan ervaren personen/begeleiders die de hele experience betrokken blijven. De ouders worden anderhalf uur ontzorgd en alle kinderen gaan gegarandeerd met een lach de deur uit!

VR Bedrijfsuitjes

Wij verzorgen hét perfecte teamuitje! Teambuilding in VR is trending en uitermate grappig. Wij bieden ruimte voor maximaal 12 spelers die tegelijkertijd met 3 VR brillen kunnen spelen. Omdat geen enkel team-uitje hetzelfde is en niet iedere team hetzelfde wil doen maken, maken wij de experience volledig naar wens.

Wel beginnen we standaard met een introductiegame zodat iedereen went aan de VR-bril en controllers. Daarna kan er gekozen worden voor een coöperatieve teambuilding experience óf een competitieve experience waarin spelers (en teams) het tegen elkaar opnemen. De VR-brillen rouleren veelvuldig waardoor iedereen ruimschoots aan bod komt.

De prijs die wij hiervoor rekenen is € 99,95 per uur. Dan kunnen er 3 collega’s tegelijkertijd VR ervaren en de overige collega’s kijken op dat moment mee op bijbehorende televisieschermen. Standaard hebben wij enkel frisdrankjes en wat bars liggen. Wil je iets van broodjes of snacks, neem dan even contact met ons op. 

VR Gaming en dineren in Lelystad

Eerst lekker VR spelen met je vrienden, familie of kennissen en aansluitend dineren in een van de gezellige restaurants in Lelystad? Boek dan via ons een all-inn arrangement.

Omdat je niet bij onszelf op locatie kunt dineren hebben wij nauwe samenwerkingen met de locale restaurants.

VR spelen kan vanaf 1 persoon en 1 bril, uiteraard is het leuker met meerdere personen. Je huurt altijd minimaal 1 bril voor 1 uur en kunt 1 bril met maximaal 4 personen delen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg wordt gerouleerd! Het wordt nog leuker als je meerdere brillen huurt want dan kun je multiplayer experiences ervaren.

Hieronder tref je een overzicht aan van al onze prijzen. Bij het boeken van een diner arrangement krijg je van ons het eerste rondje drankjes in het restaurant gratis(frisdrank, bier en wijn). Zo geniet je van voordeel en weet je zeker dat je een gezellige avond tegemoet gaat.

Alle tarieven staan hieronder in 1 overzicht vermeldt. Mocht je willen reserveren neem dan even contact met ons op.

Prijslijst VR Centre Lelystad