Over Ons

Wie of wat is VR Experience Lelystad

Allereerst moeten we je uitleggen wat Virtual Reality is. Virtual reality is het engels voor Virtuele werkelijkheid. Een omgeving gesimuleert door een computer. De overdracht van deze virtuele realiteit wordt op je ogen overgebracht middels een daarvoor bijbehorende bril. En laten wij nu in het bezit zijn van deze brillen.
Bij ons op de locatie in Lelystad bieden wij ruimte om de wereld van VR te komen ervaren. Je kunt bij ons een bril huren voor een uur of anderhalf om zo de VR wereld te gaan verkennen. Uiteraard doe je dit niet alleen en wordt je vakkundig bijgestaan door 1 van onze professionals.
De ontwikkelingen op het gebied van VR gaan verschrikkelijk snel en er is dan ook een hele hoop voor te vinden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van VR experiences waarvan wij geloven dat dit de beste zijn om te ervaren. Aangezien wij onze brillen exploiteren aan zowel jong en oud hebben wij leuke experiences voor iedere doelgroep bedacht. Deze VR experiences kun je terugvinden onder Experiences.

Voor alle leeftijden

VR Experience Lelystad is perfect geschikt voor alle leeftijden. We raden wel aan om met kinderen vanaf 7 jaar te komen. Dit heeft met de stand van de ogen te maken. Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen spelen in VR. Het enige wat je mee moet nemen is een goed humeur en wij garanderen dat je hier weggaat met een lach op je gezicht. Neem je vrienden, familie of collega's mee en je hebt een leuke dag.

Teambuilding

Onze kamers zijn zo gemaakt dat deze door maximaal 4 personen kunnen worden bezet. 1 speelt in VR terwijl de overige 3 personen rustig mee kijken op een tv. Daardoor ontstaat er een hoop gelach wat weer goed is voor de band samen. Sommige opdrachten dien je ook samen uit te voeren wat weer bijdraagt aan teambuilding.

Iets te vieren?

Heb je een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, ben je jarig of gewoon simpelweg iets te vieren ? Je kunt op aanvraag de gehele ruimte afhuren en wij zorgen voor de rest. Je kunt bij ons met groepen van maximaal 16 personen terrecht. Bij ons zijn de nodige frisdrankjes en snacks verkrijgbaar en voor partijen maken we gewoon een offerte op maat.

VR Impressie

Video afspelen

Recente Berichten

VR Experience Lelystad

Nieuw in Lelystad

Nieuw in Lelystad is het VR Experience centre...
VR Experience Lelystad

Perfect voor Team Building

Ga samen de uitdaging om samen te overleven in een vette zombie shooter. Geef elkaar dekking want zonder je teammates kom je niet ver. In deze shooter leer je hoe om te...

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust even contact met ons op!
Een VR Experience is een ervaring waarin jij kennis maakt met de virtuele wereld.
Ja! Onze VR Experiences zijn er voor jong én oud. Wij raden echter wel aan om met kinderen ouder dan 7 jaar te komen i.v.m. de dure apparatuur en de stand van de ogen t.o.v. de bril.
Ja, je kunt gewoon een VR Experience boeken als je een bril draagt. Er is voldoende ruimte tussen de VR-bril lenzen en je eigen bril, waardoor je deze gewoon kunt dragen.
Dit is compleet afhankelijk van de gekozen VR Experience. Kom je alleen of met tweetjes, dan kan je ervan uitgaan dat je wel 4x een spel speelt. En kom je met 4 personen dan kom je sowieso 2x aan beurt. Wij raden het dus wel aan dat als je met 4 personen komt, je dan op z’n minimaal voor 90 minuten reserveert. Mocht je hier wat meer informatie over willen, geef ons dan even een belletje.
Nou, je krijgt een bril op en komt in een hele andere wereld. Deze wereld wordt geprojecteerd door middel van de VR-headset. Indien je last hebt van epilepsie, dan raden wij het af om te komen. Ook als je heel snel misselijk wordt, raden wij bijvoorbeeld Racing Experience af. Daarnaast kan je natuurlijk schrikken van plotselinge bewegingen in de VR-wereld en kan het zo zijn dat je daar heftig op reageert. Mocht dit het geval zijn dan moet je gewoon je ogen even dichtdoen en je realiseren dat het allemaal niet echt is. Je wordt natuurlijk ten alle tijden bijgestaan door één van onze medewerkers.
Na het reserveren van een VR experience naar keuze, het aantal spelers en het aantal minuten word je verwacht op het afgesproken tijdstip en datum.
We raden het aan om niet al te warme kleding aan te trekken waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Afhankelijk van de intensiteit van je gekozen VR experience kan je ervanuit gaan dat je een hoop zult gaan bewegen. Als je dan bijvoorbeeld een dikke trui aanhebt en/of een strakke broek kan het je ervaring behoorlijk in de weg zitten.
Je kan ons vinden op de Artemisweg 145C, 8239 DD Lelystad op de eerste verdieping.
We raden het af om een VR experience te boeken als je slecht ter been bent of afhankelijk bent van een rolstoel. Onze experiences zijn intensief en daarbij kan het voorkomen dat je moet lopen, springen, bukken en/of elementen in het spel moet ontwijken. Daarnaast bevinden onze rooms zich op de eerste verdieping, waarbij er geen lift aanwezig is.
Wij zijn van maandag t/m woensdag geopend van 10:00 - 20:00 en van donderdag t/m zondag van 10:00 - 22:00
Om misselijkheid te vermijden of te verminderen raden we de VR racing experience af en andere experiences waarbij je zeer snel door elkaar wordt geschud. Hoewel er steeds betere games worden ontwikkeld om mogelijke misselijkheid tegen te gaan, kan je bij gevoeligheid een behoorlijk lange tijd misselijk blijven na de experience. Wel bouw je met VR een tolerantie op – d.w.z. dat bij frequent spelen, je er steeds minder last van zult hebben.