Veelgestelde vragen
Een VR Experience is een ervaring waarin jij kennis maakt met de virtuele wereld.
Ja! Onze VR Experiences zijn er voor jong én oud. Wij raden echter wel aan om met kinderen ouder dan 7 jaar te komen i.v.m. de dure apparatuur en de stand van de ogen t.o.v. de bril.
Ja, je kunt gewoon een VR Experience boeken als je een bril draagt. Er is voldoende ruimte tussen de VR-bril lenzen en je eigen bril, waardoor je deze gewoon kunt dragen.
Dit is compleet afhankelijk van de gekozen VR Experience. Kom je alleen of met tweetjes, dan kan je ervan uitgaan dat je wel 4x een spel speelt. En kom je met 4 personen dan kom je sowieso 2x aan beurt. Wij raden het dus wel aan dat als je met 4 personen komt, je dan op z’n minimaal voor 90 minuten reserveert. Mocht je hier wat meer informatie over willen, geef ons dan even een belletje.
Nou, je krijgt een bril op en komt in een hele andere wereld. Deze wereld wordt geprojecteerd door middel van de VR-headset. Indien je last hebt van epilepsie, dan raden wij het af om te komen. Ook als je heel snel misselijk wordt, raden wij bijvoorbeeld Racing Experience af. Daarnaast kan je natuurlijk schrikken van plotselinge bewegingen in de VR-wereld en kan het zo zijn dat je daar heftig op reageert. Mocht dit het geval zijn dan moet je gewoon je ogen even dichtdoen en je realiseren dat het allemaal niet echt is. Je wordt natuurlijk ten alle tijden bijgestaan door één van onze medewerkers.
Na het reserveren van een VR experience naar keuze, het aantal spelers en het aantal minuten word je verwacht op het afgesproken tijdstip en datum.
We raden het aan om niet al te warme kleding aan te trekken waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Afhankelijk van de intensiteit van je gekozen VR experience kan je ervanuit gaan dat je een hoop zult gaan bewegen. Als je dan bijvoorbeeld een dikke trui aanhebt en/of een strakke broek kan het je ervaring behoorlijk in de weg zitten.
Je kan ons vinden op de Artemisweg 145C, 8239 DD Lelystad op de eerste verdieping.
We raden het af om een VR experience te boeken als je slecht ter been bent of afhankelijk bent van een rolstoel. Onze experiences zijn intensief en daarbij kan het voorkomen dat je moet lopen, springen, bukken en/of elementen in het spel moet ontwijken. Daarnaast bevinden onze rooms zich op de eerste verdieping, waarbij er geen lift aanwezig is.
Wij zijn van maandag t/m woensdag geopend van 10:00 - 20:00 en van donderdag t/m zondag van 10:00 - 22:00
Om misselijkheid te vermijden of te verminderen raden we de VR racing experience af en andere experiences waarbij je zeer snel door elkaar wordt geschud. Hoewel er steeds betere games worden ontwikkeld om mogelijke misselijkheid tegen te gaan, kan je bij gevoeligheid een behoorlijk lange tijd misselijk blijven na de experience. Wel bouw je met VR een tolerantie op – d.w.z. dat bij frequent spelen, je er steeds minder last van zult hebben.